Målrettetkursus i korrekturhåndtering

Kursus forespørgsel 70 25 15 85

KursusbeskrivelsePrisPraktiskBeslægtede ydelser

Kursus i korrekturhåndtering

Korrekturprocessen kan være lang og tidskrævende – for alle parter. Så hvorfor ikke gøre det bedre og nemmere? Der er flere muligheder for bedre styring og håndtering af korrekturprocessen. Nedenstående er blot nogle eksempler til inspiration. Spørg hvis du har en konkret problemstilling – vi kender løsningen!

Kursus i korrekturhåndtering i PDF med Adobe Acrobat

• Opret et fuldblods elektronisk korrektur-flow med flere deltagere
• Slut med gule sedler, faxer, cut’n paste fra mails og håndskrevne beskeder. Det kræver blot, at “korrektur-ejer” har Acrobat Pro
• Modtagerne kan blot bruge Adobe Reader (som fås gratis)

Kursus i korrekturstyring med Adobe InDesign og Adobe InCopy

• Den grafiske designer layouter og klargører dokumentet. Derefter kan der læses korrektur og rettes hos den korrekturansvarlige
• Med få klik opdateres teksten i dokumentet hos designeren, og alle er sikre på, at rettelserne er som ønsket. En kæmpe tidsrøver er udraderet!

Kursus / Totalløsning Web to print

Der er en del produkter på markedet, som dels understøtter korrekturprocessen, dels tilbyder et totalt flow. Fra en skabelon oprettes, til den tildeles brugere, som må udfylde særlige felter helt hen til den trykansvarlige, som godkender. Vi kender disse systemer og kan derfor rådgive dig fra A-Å, hjælpe med implementering og uddanne folk i at bruge det.

Pris

7.000,- pr. kursusdag for en deltager. 500,- pr. efterfølgende deltager på samme kursusdag. Priser er ekskl. moms, men inkl. foranalyse pr. telefon og mail.
Kr. 1.900,- i tillæg ved afholdelse hos Intellia.

Klippekort

Hvis du allerede nu ved, at du ønsker mere end ét kursus, kan du spare penge ved at benytte dig af Intellias klippekortløsning.
Ring på tlf. 70 25 15 85 og hør nærmere.

Varighed

1 dags intensiv undervisning i tidsrummet 9-16. Ændret varighed eller tidsrum kan aftales.

Sted

Vi kommer til dig eller besøg os i København, Aarhus eller Horsens.

Antal deltagere

Vi anbefaler max 8 deltagere på holdet.