Målrettet kursus i Adobe Acrobat
Kursus forespørgsel 70 25 15 85

KursusbeskrivelsePrisPraktiskBeslægtede ydelser

Kursus i Adobe Acrobat

Programversioner: X – XI – DC

På dette Adobe Acrobat kursus målretter vi indholdet til dig, hvad enten du er ny eller erfaren Acrobat-bruger, har erfaring med et andet Adobe-program eller fx er Microsoft Office-bruger.

”Det var med udgangspunkt i eget materiale. Der ikke var lange PP-præsentationer, men det var meget hands-on. Tak for et godt og inspirerende kursus”

Udbytte af dit kursus i Adobe Acrobat

Med Adobe Acrobat har du mulighed for at dele og samarbejde med andre om et fælles dokument – uafhængig af platforme. Desuden kan du med Adobe Acrobat levere et professionelt dokument med flere funktioner, som alle kan åbne, fordi det interagerer mellem diverse programmer.
Adobe Acrobat har en lang række anvendelsesmuligheder indenfor tryk, print, web, formularer, søgbare arkiver og meget andet.

Dit Adobe Acrobat kursus kan fx indeholde:

Adobe Acrobat – få overblik

Få overblik over de mange alternativer man kan vælge mellem, når PDF-filen oprettes og se, hvordan de påvirker filstørrelsen, funktionaliteten og kvaliteten i den færdige PDF.

Adobe Acrobats værktøjer

Afprøv værktøjerne til redigering af tekst, fotos, grafik, sider og farver, så du får en klar fornemmelse af, hvad Adobe Acrobat kan.

PDF-filer

Lær hvordan man i Adobe Acrobat kan samle sider fra flere forskellige PDF-filer i én, samt hvordan man kan kopiere tekst og andet indhold mellem forskellige PDF-filer.

Sikkerhedsindstillinger

Tilpas sikkerhedsindstillingerne og se hvordan det påvirker redigeringsmuligheder og anden funktionalitet.

Samspil mellem programmer

Lær hvordan samspillet mellem Microsoft Office og Adobe Acrobat kan optimeres, og hvilke ekstra muligheder det giver, når der oprettes PDF-filer fra Microsoft Office, eller når tekst og andet indhold trækkes ud af en PDF-fil, så det kan redigeres i Word eller Excel.

Andre muligheder i Adobe Acrobat

Afprøv de mange skærmbaserede muligheder i Adobe Acrobat som fx korrektur, interaktivitet, indplacering af lyd og video samt formularfunktionerne. Behandlingsdybden af disse emner justeres fra gang til gang, så det passer til dine konkrete ønsker og behov.

Andre emner kan indgå efter aftale, eksempelvis digital signatur, PDF Portfolio, samarbejdsfunktionerne via Acrobat.com, automatiseringsmuligheder, preflight mv.

Underviseren på dit kursus i Adobe Acrobat kan være:

Kåre Bjørn Jensen
 Kåre Bjørn Jensen

Pris

7.000,- pr. kursusdag for en deltager. 500,- pr. efterfølgende deltager på samme kursusdag. Priser er ekskl. moms, men inkl. foranalyse pr. telefon og mail.
Kr. 1.900,- i tillæg ved afholdelse hos Intellia.

Klippekort

Hvis du allerede nu ved, at du ønsker mere end ét kursus, kan du spare penge ved at benytte dig af Intellias klippekortløsning.
Ring på tlf. 70 25 15 85 og hør nærmere.

Varighed

1 dags intensiv undervisning i tidsrummet 9-16. Ændret varighed eller tidsrum kan aftales.

Sted

Vi kommer til dig eller besøg os i København, Aarhus eller Horsens.

Antal deltagere

Vi anbefaler max 8 deltagere på holdet.