Faglige eksperter i Adobe og medieproduktion

– tryksager, web og video


Intellias konsulenter, dvs. faglige eksperter, har alle solid produktionserfaring fra magasinforlag, mediehuse, grafiske produktionsvirksomheder, filmproduktionsselskaber, webbureauer etc. Alle seniorkonsulenter har efterfølgende oparbejdet minimum 10 års erfaring med IT-projekter i mediebranchen.

Vi har selv siddet med kravet om fejlfri produktion, stadig højere produktivitet og strammere deadlines. Derfor kan vi hurtigt genkende problemerne, gennemskue omfanget og foreslå en løsning, som både er teknisk korrekt og understøtter virksomheden forretningsmæssigt.

I fællesskab sørger vi for at sikre en betryggende forankring i din virksomhed, så dine medarbejdere kan holde systemet kørende, efter Intellia har implementeret løsningen – og vi er kun et telefonopkald væk, hvis spørgsmålene melder sig.

Intellias seniorkonsulenter har alle over 10.000 timers erfaring bag sig, og det er dem, der har den direkte kundekontakt. Vores juniorkonsulenter sidder “bag scenen” og gør et fantastisk godt arbejde. Seniorkonsulenternes timepris er 1.200,- ekskl. moms, og juniorkonsulenternes er 600,- ekskl. moms.

Konsulenter

Kåre Bjørn Jensen

Chefkonsulent

Gert Laursen

Seniorkonsulent

Michael Vogelius

Seniorkonsulent

Heidi Bille

Seniorkonsulent

Anders Hallundbæk

Juniorkonsulent

Dimitar Gyurov

Juniorkonsulent

Ivelin Ivanov

Juniorkonsulent

Liliya Atanesyan-Laursen

Juniorkonsulent

Rinalds Ažiņš-Bikars

Juniorkonsulent