Referencer

Gennem årene har Intellia undervist tusindvis af kursister og udført konsulentydelser for et utal af virksomheder. Her har vi samlet cases og referencer fra nogle af vores kunder.

Konsulentcase: Dansk Standard sparede 1 mio. på under en måned

Dansk Standard, som bl.a. udfærdiger certifikater, trak deres data fra en ældre Oracle-database. Systemet kostede dem cirka en million om året pga. softwarelicenser, og de ønskede derfor en billigere løsning, der samtidig automatiserede arbejdsgangene.
Intellia udvalgte et nyt og billigere software og lavede en automatiseringsløsning, så de kunne ”brevflette” deres certifikater, dvs. stamdata i deres administrative system Microsoft AX, med Adobe InDesign. Da InDesign også kan flette logoer og billeder, er det hurtigt at brevflette og producere færdige PDF’er, der er klar til brug.
Konkret lavede Dansk Standard og Intellia en ny knap i systemet og ved et klik på den, sker processen nemt og hurtigt.

Investering: Ny software samt konsulenttimer fra Intellia.
ROI: Mindre end en måned.

Konsulentcase: Jyske Mediers nye PDF-workflow tjent ind på tre måneder

Jyske Medier ønskede at udskifte deres PDF-workflow, da det efterhånden var blevet gammelt og var for dyrt. Det nye automatiske system skulle fuldautomatisk tjekke sidestørrelse, rette navngivning til to forskellige trykkeriers ønsker og sende til trykkerierne via ftp. Systemet skulle håndtere tre dagblade og 16 ugeaviser.
Intellias chefkonsulent Kåre Bjørn Jensen lavede det nye PDF-workflow med brug af gennemprøvede standardkomponenter og opnåede en løsning, der var mere produktiv, billigere og mere fleksibel, og som endda nemt kan løse mange andre automatiseringsopgaver, eksempelvis inden for billedhåndtering, farvestyring og andre grafiske opgaver.

Investering: Ny software samt konsulenttimer fra Intellia.
ROI: Cirka tre måneder.

Kursusreferencer:

”Underviserens faglighed var helt i top (…) Der blev givet fyldestgørende svar på alle spørgsmål. Super, at man kan tage udgangspunkt i eget materiale, så kurset bliver så brugbart og målrettet som muligt”.
Carina Wittrup Andersen, Green Instruments

”Det var fint, at vi startede dagen med at liste de emner op, vi gerne ville høre om. Der blev tid til at gennemgå ting, som vi stødte på i løbet af dagen”.
Ragnhild Kørschen, Kystdirektoratet

”Det var et kursus tilpasset mig med plads til at gå i forskellige retninger”
Katja Gjermandsen, NORDUnet A/S