Målrettet kursus i Adobe InCopy

Kursus forespørgsel 70 25 15 85

KursusbeskrivelsePrisPraktiskBeslægtede ydelser

Kursus i Adobe InCopy

Programversioner: CC

Dette  kursus målrettes, så det passer til dig, hvad enten du er ny eller erfaren InCopy-bruger – og uanset om du har erfaring med Adobe InDesign, Microsoft Word, PDF-korrektur eller har en helt fjerde baggrund.

InCopy anvendes traditionelt til at optimere korrekturgange i produktioner, hvor der anvendes Adobe InDesign. Systematikken er, at teksten fra InDesign trækkes ud, så den kan bearbejdes i InCopy (eksempelvis i forbindelse med rettelser eller oversættelser). Når tekstrettelserne er foretaget i InCopy, opdateres det tilrettede indhold nemt og hurtigt i InDesign.

Eksempler på punkter, der kan indgå i dit Adobe InCopy kursus:

• Overblik over samspillet mellem InDesign og InCopy samt design af et workflow, der passer til dit specifikke ønske og behov
• Gennemgang af InCopy: Brugerflade, værktøjer og arbejdsgange
• Kendte faldgruber i samspillet mellem InDesign og InCopy samt hvordan du undgår dem
• ”Hands on” arbejde i det valgte workflow, så du får føling med arbejdsgangene og kan få besvaret de spørgsmål, der måtte opstå
• Tips & tricks samt svar på konkrete spørgsmål

Underviseren på dit kursus i InCopy er:

 

Case: EgnsINVEST undgår flaskehals med InCopy

EgnsINVEST i Horsens har indimellem udfordringer med store grafiske produktioner, hvor tidspres og involvering af mange medarbejdere skaber flaskehalse. De har valgt at løse problemet via korrekturprogrammet InCopy, som giver medarbejdere fra flere afdelinger mulighed for at læse korrektur og rette tekster direkte i opsætningen, uden nødvendigvis at skulle igennem AD’eren.

Kurset var tilrettelagt i to dele. Første halvdel af kurset blev jeg som AD’er undervist i InCopy, og hvordan jeg skulle styre projekter igennem.I anden halvdel af kurset skulle jeg derefter i samarbejde med Intellia undervise mine kolleger, så jeg fremover selv kunne supportere dem. Hver enkelt medarbejder fik ca. 30-45 minutters eneundervisning i InCopy med udgangspunkt i deres del af produktionen. Medarbejderne er positive over, at InCopy nu gør det muligt at følge for eksempel opsætningen af årsregnskaber i ”realtime” uden at have kendskab og adgang til selve InDesign.

Charlotte Baagø, Art Director, EgnsINVEST

Pris

7.000,- pr. kursusdag for en deltager. 500,- pr. efterfølgende deltager på samme kursusdag. Priser er ekskl. moms, men inkl. foranalyse pr. telefon og mail.
Kr. 1.900,- i tillæg ved afholdelse hos Intellia.

Klippekort

Hvis du allerede nu ved, at du ønsker mere end ét kursus, kan du spare penge ved at benytte dig af Intellias klippekortløsning.
Ring på tlf. 70 25 15 85 og hør nærmere.

Varighed

1 dags intensiv undervisning i tidsrummet 9-16. Ændret varighed eller tidsrum kan aftales.

Sted

Vi kommer til dig eller besøg os i København, Aarhus eller Horsens.

Antal deltagere

Vi anbefaler max 8 deltagere på holdet.