Målrettet kursus i Adobe Photoshop
Kursus forespørgsel 70 25 15 85

KursusbeskrivelsePrisPraktiskBeslægtede ydelser

Kursus i Photoshop

Programversioner: CC

Vi skræddersyer sammen med dig et Photoshop kursus, hvor vi tager udgangspunkt i dine nuværende kompetencer og gerne konkrete opgaver.

“Underviseren kom rundt om mange emner i Photoshop, og man kunne tage rigtig mange brugbare og nyttige tips med hjem. Desuden blev kurset tilpasset efter vores spørgsmål og arbejdsopgaver, så vi kom ind på relevante og aktuelle problemstillinger”
Louise Norman Moustgaard, Cand. Mag i International Virksomhedskommunikation

Udbytte af dit kursus i Photoshop

Photoshop bruges til billedbehandling og kan integreres med Adobes videoredigerings-programmer. På dit målrettede Photoshop kursus bruger du ikke tid på områder indenfor Photoshop, som du allerede er fortrolig med; du lærer det, du har brug for lige nu og her.

Dit Photoshop kursus kan f.eks. indeholde:

Billedbehandling

Lær funktionerne til teknisk billedbehandling og retouchering.

Photoshops brugerflade

Få mere at om vide om Photoshops brugerflade og de mange værktøjer, så du kan arbejde med justeringer, selektioner, lag, farver mv.

”Trin-for-trin-vejledning” til Photoshop

Mange vælger vores skræddersyede ”trin-for-trin-vejledning”, som vi udarbejder til dine helt konkrete billedbehandlingsbehov og -ønsker.

Justeringer

Afprøv Photoshops mange værktøjer til at lave selektioner og justeringer. Vi guider dig sikkert gennem ”junglen”, så du finder den metode, der passer bedst til dine konkrete opgaver.

Overblik i Photoshop

Lær om lag, masker og blandingsindstillinger, så du kan bevare overblikket og fleksibiliteten, uanset om din billedbehandling er enkel eller kompleks.

Fritlægninger

Lær at lave de populære fritlægninger, der får motivet til at stå rent og klart uden forstyrrende omgivelser.

Photoshop begreber

Få styr på de mange begreber vedr. opløsning, farverum, komprimering og filformat, så du kan beherske teknikken og opnå resultater af høj kvalitet.

Kreative effekter

Afprøv et udvalg af filtre og andre kreative effekter, så du kan tilføre billedet de helt rigtige signaler.

Videoredigering

Hvis målet er at kunne integrere til Adobes videoredigerings-programmer, tager vi også fat på det.

Underviseren på dit kursus i Photoshop kan være:

undervisere-intellia-kaare-bjoern-jensen
Kåre Bjørn Jensen

 Case: Green Instruments

Green Instruments producerer selv deres brochurer og produktblade. Marketing manager Carina Wittrup hyrede Intellia til et todages kursus i bl.a. Photoshop, hvor hun fik eneundervisning.

– Jeg havde før fået undervisning i Photoshop, men denne gang havde jeg konkrete opgaver at arbejde med på kurset. At jeg fik eneundervisning bevirkede, at alting foregik på præcis mit niveau, og at det var tilpasset mine behov. Det er det optimale. Jeg kunne stille spørgsmål i fred og ro.

I dag bruger jeg jævnligt Photoshop til vores markedsføringsmateriale, og jeg har stadig glæde af det, jeg lærte og af de noter, jeg tog på kurset.

Carina Wittrup, marketing manager, Green Instruments

Pris

7.000,- pr. kursusdag for en deltager. 500,- pr. efterfølgende deltager på samme kursusdag. Priser er ekskl. moms, men inkl. foranalyse pr. telefon og mail.
Kr. 1.900,- i tillæg ved afholdelse hos Intellia.

Klippekort

Hvis du allerede nu ved, at du ønsker mere end ét kursus, kan du spare penge ved at benytte dig af Intellias klippekortløsning.
Ring på tlf. 70 25 15 85 og hør nærmere.

Varighed

1 dags intensiv undervisning i tidsrummet 9-16. Ændret varighed eller tidsrum kan aftales.

Sted

Vi kommer til dig eller besøg os i København, Aarhus eller Horsens.

Antal deltagere

Vi anbefaler max 8 deltagere på holdet.