Målrettet kursus i farvestyring Kursus forespørgsel 70 25 15 85

KursusbeskrivelsePrisPraktiskBeslægtede ydelser

Kursus: Farvestyring i InDesign

Programversioner: CC

På dette kursus hjælper vi dig til at forstå og håndtere farvestyring i InDesign. Der er mange faldgruber i arbejdet med farvestyring, bl.a. forskellige gengivelser af farver på skærm, print og tryk. På dette InDesign kursus i farvestyring får du værktøjerne til at navigere sikkert udenom faldgruberne og sikre korrekte farvegengivelser.

Udbytte af dit kursus i farvestyring i InDesign

Få styr på hele det spændende univers, der ligger bag farvestyring. Det er både omfattende og komplekst, men vi tager udgangspunkt i din eksisterende viden om farvestyring i InDesign. Dit kursus kan indeholde:

• Farvestyring med ICC profiler, hvad enten de skal bruges til skærm, print eller tryk • Introduktion til hvordan skærme og printere opmåles og stabiliseres • Teknisk håndtering af farver • Korrekt opsætning og kalibrering • Opbygning af teknisk solid farvepalette • Indstilling af farvestyringen i InDesign • Teorien bag farvestyring

Underviseren på dit kursus i farvestyring i InDesign er:

Kåre Bjørn Jensen

Kåre Bjørn Jensen

Kursus:Farvestyring i InDesign

Viden om farvestyring i InDesign – fra Intellia til dig Allerede inden du kommer på kursus i farvestyring i InDesign, kan du blive klogere. Værsgo! Farvestyring sker ved at vælge den korrekte ICC profil, så du indstiller InDesign til at farveseparere korrekt. Derved bliver dine filer gengivet med de korrekte farver på både skærm og tryk. Der findes forskellige farvetyper, og nogle farver ser eksempelvis flotte ud på skærmen, men kan ikke trykkes. Her viser InDesign en advarsel, så du kan korrigere farven. Du kan også definere SPOT-farver efter Pantone-skalaen, hvis du skal trykke specialfarver.

Pris

7.000,- pr. kursusdag for en deltager. 500,- pr. efterfølgende deltager på samme kursusdag. Priser er ekskl. moms, men inkl. foranalyse pr. telefon og mail. Kr. 1.900,- i tillæg ved afholdelse hos Intellia.

Klippekort

Hvis du allerede nu ved, at du ønsker mere end ét kursus, kan du spare penge ved at benytte dig af Intellias klippekortløsning. Ring på tlf. 70 25 15 85 og hør nærmere.

Varighed

1 dags intensiv undervisning i tidsrummet 9-16. Ændret varighed eller tidsrum kan aftales.

Sted

Vi kommer til dig eller besøg os i København, Aarhus eller Horsens.

Antal deltagere

Vi anbefaler max 8 deltagere på holdet.

Andre relevante kurser

Kursus i InDesign Udvidet Kursus: Bliv Adobe Certified Expert i InDesign Kursus i InDesign brochureproduktion Kursus i InDesign annonceproduktion Kursus i InDesign katalogproduktion Kursus i InDesign bogproduktion Kursus i Photoshop

Konsulentydelser

Workshop i Profilering af printere Kreativ grafisk workshop

Få hjælp til installation af farveprofiler

Intellias ekspert i farvestyring sørger gerne for, at jeres set-up passer til virksomhedens behov. I kan også få hjælp til installation af farveprofiler og praktiske anvisninger til, hvordan I bruger det i det daglige arbejde. Ring til Intellia på tlf. 70 25 15 85 eller læs mere om vores konsulentydelser her.