Målrettet kursus i adobe Premier

Kursus forespørgsel 70 25 15 85

KursusbeskrivelsePrisPraktiskBeslægtede ydelser

Kursus i Premiere Pro

Programversioner: CC

Dette Premiere Pro kursus er en blanding af den konkrete betjening af programmet og dets funktioner, kendskab til relevante teknologier og det grundlæggende videohåndværk. Dit Premiere Pro kursus tilpasses 100% til dit behov og dine ønsker.

Udbytte af dit kursus i Premiere Pro

På dette kursus kan du lære at redigere video i Adobe Premiere Pro. Du lærer om både de teoretiske og tekniske aspekter af videoredigering, så du selv kan lave informationsfilm, videoer til Youtube, film og meget mere på din PC eller Mac.

Vi laver 100% målrettede kurser, hvilket betyder, vi tilrettelægger kurset efter dine ønsker og behov. Så er du sikker på, at du får den viden og de færdigheder, du skal bruge for at komme godt i mål med din opgave. Du kan få lidt inspiration til, hvad dit Premiere Pro kursus kan indeholde:

Brugerfladen

Er du ny bruger af Premiere Pro, gennemgår vi programmets brugerflade og funktioner, så du kan komme hurtigt i gang med at arbejde på egen hånd.

Teknisk håndtering

Vi hjælper dig med vejledning i, hvordan du teknisk strukturerer redigeringen af din film. Hvis du er interesseret i det håndværk, der ligger til grund for arbejdet med filmoptagelser og redigering, kan vi også lære dig det.

Lyd

Lær hvordan du lægger lydspor på din film, og hvordan du redigerer lydsporet, så det passer til din film.

Konvertering

Lær hvordan du konverterer din færdigredigerede film til DVD, Web, Youtube eller andre online medier. Vi optimerer vores film til mediet og lærer dig at konvertere til det rette format.

Underviseren på dit kursus i Premiere Pro er:

Chefkonsulent hos Intellia: Kåre Bjørn Jensen
Kåre Bjørn Jensen

Pris

7.000,- pr. kursusdag for en deltager. 500,- pr. efterfølgende deltager på samme kursusdag. Priser er ekskl. moms, men inkl. foranalyse pr. telefon og mail.
Kr. 1.900,- i tillæg ved afholdelse hos Intellia.

Klippekort

Hvis du allerede nu ved, at du ønsker mere end ét kursus, kan du spare penge ved at benytte dig af Intellias klippekortløsning.
Ring på tlf. 70 25 15 85 og hør nærmere.

Varighed

Typisk 2 dage i tidsrummet 9-16. Anden varighed kan aftales.

Sted

Vi kommer til dig eller besøg os i København, Aarhus eller Horsens.

Antal deltagere

Vi anbefaler max 8 deltagere på holdet.