Målrettet kursus i Adobe Powerpointoint

Kursus forespørgsel 70 25 15 85

KursusbeskrivelsePrisPraktiskBeslægtede ydelser

Kursus i PowerPoint

Versioner: Office 2010 – Office 2013 – Office 2016 – Office 2019 – Office 365

Dette målrettede PowerPoint kursus er en blanding af præsentationsteknik, det grundlæggende design-håndværk og den konkrete betjening af PowerPoint og dets funktioner.

Udbytte af dit kursus i PowerPoint

PowerPoint kan anvendes til at understøtte foredrag, til selvkørende fuldskærms-præsentationer og interaktive vejledninger. Det kan også understøtte mødeledelse, lave websites, interaktive PDF-filer og meget mere.
Dit PowerPoint kursus kan fx indeholde:

Opbygning af grund-præsentationen

Lær at vælge grunddesign, tilpasse tema og arbejde med diasmasteren i PowerPoint, så den understøtter dit arbejde med at udvide med flere slides.

Tekst i PowerPoint

Afprøv værktøjerne til teksthåndtering og typografi i PowerPoint. Vi giver dig samtidig faglige tips og tommelfingerregler til, hvordan du arbejder med størrelse, afstande, kontraster og de mange andre faglige forhold, som er vigtige, når man skal sikre et professionelt resultat.

Billeder og grafik

Indsæt fotos, tegninger, logoer og anden grafik i PowerPoint. Vi afprøver både indplacering af ”færdige” grafikfiler og opbygning af disse fra bunden.

Farver

Lær at arbejde med farver i PowerPoint: Brug af færdige farvepaletter eller opbygning af nye fra bunden. Hvis du er interesseret i det håndværk, der ligger til grund for arbejdet med farver, kan vi også lære dig det.

PDF

Lav en PDF-fil fra det færdige PowerPoint-dokument og lær, hvordan du tilpasser PDF-filens størrelse og kvalitet, så den er optimal til enten web, print eller tryk.

Interaktiv Power

Alle versioner af PowerPoint kan arbejde med animationer og grundlæggende håndtering af lyd og video på nem og intuitiv vis. Fra og med PowerPoint 2010 har disse funktioner fået et stort løft!

Øvrige funktioner

Afprøv de mange andre værktøjer i PowerPoint. Vi kan eksempelvis dykke ned i funktionerne til tabeller, skygger, gennemsigtighed, integration til de øvrige programmer i Microsoft Office eller noget helt femte, afhængig af hvilken opgave du skal løse og hvilke behov, du har.

Design og æstetik

Et PowerPoint kursus kan også indeholde læring om design og æstetik. Du vil lære om tommelfingerregler for design, anvendelse af ”luft” og margener samt fx brug af kontraster og størrelser. Lær også, hvad der adskiller det professionelle logo/foto/andet indhold fra det ”hjemmelavede”.

Præsentationsteknik

Lær hvordan du får PowerPoint til at understøtte dit budskab i stedet for at ”overdøve” det – og få øvelsen i at håndtere den del af præsentations-håndværket, der fungerer uafhængigt af PowerPoint.

Underviseren på dit kursus i PowerPoint kan være:

Pris

7.000,- pr. kursusdag for en deltager. 500,- pr. efterfølgende deltager på samme kursusdag. Priser er ekskl. moms, men inkl. foranalyse pr. telefon og mail.
Kr. 1.900,- i tillæg ved afholdelse hos Intellia.

Klippekort

Hvis du allerede nu ved, at du ønsker mere end ét kursus, kan du spare penge ved at benytte dig af Intellias klippekortløsning.
Ring på tlf. 70 25 15 85 og hør nærmere.

Varighed

1 dags intensiv undervisning i tidsrummet 9-16. Ændret varighed eller tidsrum kan aftales.

Sted

Vi kommer til dig eller besøg os i København, Aarhus eller Horsens.

Antal deltagere

Vi anbefaler max 8 deltagere på holdet.