Målrettet kursus i videooptageteknik

Kursus forespørgsel 70 25 15 85

KursusbeskrivelsePrisPraktiskBeslægtede ydelser

Kursus i videooptageteknik

– den professionelle forskel

Få styr på de grundlæggende videooptageteknikker og principper, der adskiller det professionelle resultat fra ”Auto”-knappen. Lær at udnytte selv mindre kameraers uudnyttede potentiale i det tekniske set up.

På dit kursus får du overblik over og styr på:

• Junglen af moderne videooptageformater, -standarder og varianter. Og hvilken helt konkret betydning de har for lige netop dit arbejde med video
• Professionelle indstillinger, som interlaced eller progressiv scan; styring af eksponering med blænde og lukketid; arbejde med skarphedsdybde og fokuseringsmetode; stabilisering; farvetemperatur o.a.
• De ”æstetiske” teknikker og principper, dvs. beskæring, komposition, vinkler, overspring, lys, modlys, kamerabevægelse og strategi, samt basal lyssætning
• Endelig kan vi efter behov berøre det korte TV-formats vigtigste tilrettelæggelsesmæssige, journalistiske og dramaturgiske principper. Inkl. de nyeste trends og strømninger inden for web-TV

Kurset har karakter af workshop og veksler med hands on-øvelser, så alle disse principper bliver helt konkrete og brugbare værktøjer for dig.

Kurset tilrettelægges og målrettes dit behov.

Pris

7.000,- pr. kursusdag for en deltager. 500,- pr. efterfølgende deltager på samme kursusdag. Priser er ekskl. moms, men inkl. foranalyse pr. telefon og mail.
Kr. 1.900,- i tillæg ved afholdelse hos Intellia.

Klippekort

Hvis du allerede nu ved, at du ønsker mere end ét kursus, kan du spare penge ved at benytte dig af Intellias klippekortløsning.
Ring på tlf. 70 25 15 85 og hør nærmere.

Varighed

1 dags intensiv undervisning i tidsrummet 9-16. Ændret varighed eller tidsrum kan aftales.

Sted

Vi kommer til dig eller besøg os i København, Aarhus eller Horsens.

Antal deltagere

Vi anbefaler max 8 deltagere på holdet.