Målrettet kursus i Visio

Kursus forespørgsel 70 25 15 85

KursusbeskrivelsePrisPraktiskBeslægtede ydelser

Kursus i Visio

Versioner: Alle

Dette Visio kursus tilpasses dine behov og dit udgangspunkt, så du er klædt på til hverdagens opgaver.

”Super godt at kurset var tilpasset Sydbank (farvekoder) og tog udgangspunkt i forslag til emner fra Sydbank (lovem-diagram). Super god dag – med en masse AHA oplevelser og gode fif, som jeg ikke kendte til”
Lisa Bærentsen, Sydbank

 

Udbytte af dit kursus i Visio

Med Visio kan du lave diagrammer, indretningstegninger eller tegne.

Dit Visio kursus kan f.eks. indeholde:

Få overblik over projekter med diagrammer

Opret Gant- og tidslinjediagrammer og få et visuelt værktøj til f.eks. præsentationer og rapporter. Visio er en hjælpende hånd ved tidsplanlægning af aktiviteter, der afhænger af hinanden.

Brug Visio til professionelle grafiske illustrationer

I Visio kan du let oprette rutediagrammer (Flowcharts), forretningsprocesser, brainstorming- og organisationsdiagrammer m.m. De indbyggede skabeloner og en mængde ikoner gør arbejdet med at skabe overskuelige og lettilgængelige illustrationer nemt – og tilmed sjovt.

Organisationsdiagrammer i Visio med data fra Excel

Importer data fra Excel via de indbyggede guider til fx at oprette organisationsdiagrammer. Det giver dig et visuelt resultat af en ellers uoverskuelig mængde tekstdata.

Ombygning og indretning

Benyt Visios husplaner og indretningsværktøjer, hvis firmaet skal flytte eller medarbejderne skal rokeres rundt. Få et visuelt værktøj til flyttefolk og bevar overblikket.

Overblik over web

Du har også mulighed for at beskrive opbygningen af virksomhedens netværk ved hjælp af Visios netværksdiagrammer eller at få hentet jeres websted ind i programmet og få en oversigt over alle siderne.

SmartShapes og Stencils i Visio

Ved at bruge SmartShapes (figurer med eller uden indbygget funktionalitet) og eventuelt designe dine egne figurer, kan du designe præcis dén tegning, du har brug for og så gemme dem på Stencils, så du kan genbruge figurerne i andre sammenhænge.

Underviseren på dit kursus i Visio er:

Chefkonsulent hos Intellia: Kåre Bjørn Jensen
 Kåre Bjørn Jensen

Pris

7.000,- pr. kursusdag for en deltager. 500,- pr. efterfølgende deltager på samme kursusdag. Priser er ekskl. moms, men inkl. foranalyse pr. telefon og mail.
Kr. 1.900,- i tillæg ved afholdelse hos Intellia.

Klippekort

Hvis du allerede nu ved, at du ønsker mere end ét kursus, kan du spare penge ved at benytte dig af Intellias klippekortløsning.
Ring på tlf. 70 25 15 85 og hør nærmere.

Varighed

1 dags intensiv undervisning i tidsrummet 9-16. Ændret varighed eller tidsrum kan aftales.

Sted

Vi kommer til dig eller besøg os i København, Aarhus eller Horsens.

Antal deltagere

Vi anbefaler max 8 deltagere på holdet.