Målrettet kursus i Microsoft Publisher

Kursus forespørgsel 70 25 15 85

KursusbeskrivelsePrisPraktiskBeslægtede ydelser

Kursus i Publisher

Versioner: Office 2010 – Office 2013 – Office 2016 – Office 2019 – Office 365

Publisher er det legende lette og samtidig kraftfulde layoutprogram, der bruges til at fremstille publikationer og markedsføringsmateriale, som du selv kan printe, få trykt eller lægge på nettet.

Udbytte af dit kursus i Publisher

Du kan komme flyvende fra start med en af de mange designskabeloner og guider, eller du kan designe dit dokument helt fra bunden.

Dit Publisher kursus kan fx indeholde:

Få overblik over Publisher

Få overblik over brugerfladen i Publisher og dets mange værktøjer til layout og design af tekst, fotos, tegninger, farver mv.

Markedsføringsmateriale

Brug dit Publisher kursus til at lære at lave brochurer, postkort, websteder og mange andre dokumenttyper – enten ved hjælp af de medfølgende designskabeloner eller på egen hånd og helt fra bunden.

Formgivningsværktøjer

Lad kreativiteten få frit løb med Publishers mange intuitive og overskuelige formgivningsværktøjer.

Farver

Benyt et af Publishers foruddefinerede farveskemaer eller lav dit eget. På den måde får du ensartethed og harmoni i dine farvevalg.

Integration til andre programmer

Lær hvordan du integrerer dit Publisher-dokument til de øvrige Microsoft Office-programmer, når du eksempelvis skal brevflette, udsende nyhedsmails eller opbygge websites.

Færdig til trykkeri

Glæd dig over de stærke værktøjer til designkontrol og klargøring til produktion på trykkeri. Publisher sikrer, at du får kyndig vejledning hele vejen frem til målet. Gem i PDF- eller XPS-format direkte fra Publisher. Du behøver ikke købe dyre tillægsprogrammer til dette formål.

Design og æstetik

På dit Publisher kursus kan du også lære om design og æstetik. Der er gode tommelfingerregler for design, anvendelse af ”luft” og margener samt fx brug af kontraster og størrelser. Lær også hvad der adskiller det professionelle logo/foto/andet indhold fra det ”hjemmelavede”.

Underviseren på dit kursus i Publisher kan være:

 

Pris

7.000,- pr. kursusdag for en deltager. 500,- pr. efterfølgende deltager på samme kursusdag. Priser er ekskl. moms, men inkl. foranalyse pr. telefon og mail.
Kr. 1.900,- i tillæg ved afholdelse hos Intellia.

Klippekort

Hvis du allerede nu ved, at du ønsker mere end ét kursus, kan du spare penge ved at benytte dig af Intellias klippekortløsning.
Ring på tlf. 70 25 15 85 og hør nærmere.

Varighed

1 dags intensiv undervisning i tidsrummet 9-16. Ændret varighed eller tidsrum kan aftales.

Sted

Vi kommer til dig eller besøg os i København, Aarhus eller Horsens.

Antal deltagere

Vi anbefaler max 8 deltagere på holdet.