Målrettet kursus i Microsoft office opdatering

Kursus forespørgsel 70 25 15 85

KursusbeskrivelsePrisPraktiskBeslægtede ydelser

Kursus i Microsoft Office opdatering

Versioner: Office 2016 – Office 2019 – Office 365

På dette kursus i Microsoft Office opdatering vælger du selv, om du vil undervises i et eller flere af programmerne (Excel, PowerPoint, Word, Outlook), samt om niveauet skal være grundlæggende, avanceret eller specialiseret.

Dit kursus i Microsoft Office opdatering kan fx indeholde:

Microsoft Office opdatering – overblik

Få overblikket over den nye brugerflade og de mange nyheder i programmerne.

Excel

Brug dit kursus i Microsoft Office opdatering til at lære om nyhederne i den nye udgave. Du kan ligeledes starte fra begyndelsen med tal og tekst, formler og diagrammer, eller vi kan gå lige på og hårdt med de mere avancerede funktioner.

PowerPoint

Din Microsoft Office opdatering har en positiv betydning for arbejdet med PowerPoint – lær hvilke! Desuden kan vi arbejde med konkrete PowerPoint funktioner som at tilrette eksisterende præsentationer eller at opbygge nye fra bunden. Du kan naturligvis også udvælge andre discipliner på grundlæggende, avanceret eller specialiseret niveau.

Word

På dit kursus i Microsoft Office opdatering kan det være hensigtsmæssigt at inddrage Word, fordi rigtig mange arbejder med programmet dagligt. Nyheder, fifs og genveje kan gøre arbejdet meget nemmere. Du vælger, om vi skal fokusere på den grundlæggende tekstbehandling eller håndtering af fotos, tegninger, layout og de mange andre muligheder i dette omfattende program.

Outlook

Microsoft Office opdateringen omfatter også mailprogrammet Outlook. Lær hvilke nyheder, der har betydning for det daglige arbejde. Måske er du primært interesseret i kalenderen, måske er det opgavestyringen. Det kan også være, at du vil arbejde med de omfattende samarbejdsfunktioner, der understøtter arbejdsgrupper på tværs af programmets mange muligheder og moduler.

 

Pris

7.000,- pr. kursusdag for en deltager. 500,- pr. efterfølgende deltager på samme kursusdag. Priser er ekskl. moms, men inkl. foranalyse pr. telefon og mail.
Kr. 1.900,- i tillæg ved afholdelse hos Intellia.

Klippekort

Hvis du allerede nu ved, at du ønsker mere end ét kursus, kan du spare penge ved at benytte dig af Intellias klippekortløsning.
Ring på tlf. 70 25 15 85 og hør nærmere.

Varighed

1 dags intensiv undervisning i tidsrummet 9-16. Ændret varighed eller tidsrum kan aftales.

Sted

Vi kommer til dig eller besøg os i København, Aarhus eller Horsens.

Antal deltagere

Vi anbefaler max 8 deltagere på holdet.