Målrettet kursus i farvestyring

Kursus forespørgsel 70 25 15 85

KursusbeskrivelsePrisPraktiskBeslægtede ydelser

Kursus i farvestyring

Hvordan sikrer du, at farverne er de samme på skærm, print og tryk? Det er ofte et stort irritationsmoment for mange, at farverne er forskellige. Men der er råd! Lad os hjælpe dig til at forstå og håndtere farvestyring, så du sikrer korrekte farver hver gang.

Udbytte af dit kursus i farvestyring

Farverne skal være de samme både skærmen, på printet, brochuren, visitkortet og avisannoncen. Få styr på hele det spændende univers, der ligger bag farvestyring, som er omfattende og komplekst, men vi tager udgangspunkt i din hverdag og dit vidensniveau.

Dit kursus i farvestyring kan fx indeholde:

Farvestyring – korrekt opsætning og kalibrering

Få besøg af en ekspert i farvestyring, som sørger for, at set-uppet passer til virksomhedens behov. Du får også hjælp til installation af farveprofiler og praktiske anvisninger til, hvordan du bruger det i det daglige arbejde.

Kursus i farvestyring – vælg metode

Vi kan lave en workshop, hvor vi starter op med lidt teori, for derefter at få indstillet alle virksomhedens maskiner, printere m.m. I denne forbindelse udarbejder vi gerne dokumentation.

Du kan også få en solid gennemgang af teorien bag farvestyring, så du bliver klædt bedre på til at håndtere de daglige “farverige” udfordringer.

Pris

7.000,- pr. kursusdag for en deltager. 500,- pr. efterfølgende deltager på samme kursusdag. Priser er ekskl. moms, men inkl. foranalyse pr. telefon og mail.
Kr. 1.900,- i tillæg ved afholdelse hos Intellia.

Klippekort

Hvis du allerede nu ved, at du ønsker mere end ét kursus, kan du spare penge ved at benytte dig af Intellias klippekortløsning.
Ring på tlf. 70 25 15 85 og hør nærmere.

Varighed

1 dags intensiv undervisning i tidsrummet 9-16. Ændret varighed eller tidsrum kan aftales.

Sted

Vi kommer til dig eller besøg os i København, Aarhus eller Horsens.

Antal deltagere

Vi anbefaler max 8 deltagere på holdet.