Målrettet kursus - Saxotech
Kursus forespørgsel 70 25 15 85

KursusbeskrivelsePrisPraktiskBeslægtede ydelser

Kursus i Saxotech

Saxotech er et af de førende systemer i Danmark indenfor håndtering af det redaktionelle flow. I daglig tale også kaldet Saxo. Det anvendes i samspil med InDesign til produktion af sider og med InCopy til teksthåndtering. Man kan også anvendes Saxos egne indbyggede teksteditor.

Spar tid – høst erfaringerne bag masser af design, implementering og konverteringsprojekter! Bliv klædt på, uanset om du er superbruger, designer, redigerende, layouter eller journalist.
Med fokus på forskellige områder dækker vi hele spektret. Med baggrund i undervisning af hundredvis af kursister på førende danske aviser, dagblade, ugeblade og magasiner kan du nu trække på den store erfaring, vi har opbygget gennem mange år.

Nedenstående er blot inspiration til kurser. Vi sammensætter altid kurser, der målrettes dit behov og dagligdag.

Kursus i avisproduktion Saxotech:

Her har vi fokus på håndtering af artikler, billeder og sider – fra en artikel startes op, til den placeres på en side, som layoutes, og til siden afsendes til tryk.

Kursus i avisproduktion med Adobe InDesign, Adobe InCopy og Saxotech:

Nyd samspillet mellem et af de førende systemer indenfor det redaktionelle flow – Saxotech, sammen med InDesign og InCopy. Vi kommer hele vejen rundt, fra en artikel opstartes til den placeres på siden, layoutes og endelig til siden er færdig og er klar til tryk.

Kursus i “Super-skabeloner”:

De rigtige skabeloner er “DNA’et” i din produktion. Fra den simple med tekstformater, til den komplekse. De rigtige skabeloner tager udgangspunkt i din daglige produktion. Med en kombination af skabelonsider, mastere, biblioteker, tekstformater, objektformater og genveje får du lavet super-skabeloner, som skaber de bedste rammer for produktionen.

Kombiner med Saxos egne tekstformater, og se hvordan InCopy, Saxo og InDesign spiller i skøn harmoni.

Kursus i konceptredigering / layoutstyret produktion med InDesign og Saxo:

Du kan kombinere automatisering med fleksibilitet ved hjælp af Saxos egne tekstformater, Layout Tools, og InDesigns biblioteker og særlige genveje. Slut med de samme manuelle rutiner gang på gang. Lad artikelteksten flyde ind i layoutet med et enkelt klik. Når artiklen er på siden, har du fuld fleksibilitet til at ændre og justere design, billedstørrelser, og hvad du vil.

Pris

7.000,- pr. kursusdag for en deltager. 500,- pr. efterfølgende deltager på samme kursusdag. Priser er ekskl. moms, men inkl. foranalyse pr. telefon og mail.
Kr. 1.900,- i tillæg ved afholdelse hos Intellia.
Her kan du bestille eller høre om mulige kursusdage.

Klippekort

Hvis du allerede nu ved, at du ønsker mere end ét kursus, kan du spare penge ved at benytte dig af Intellias klippekortløsning.
Ring på tlf. 70 25 15 85 og hør nærmere.

Varighed

1 dags intensiv undervisning i tidsrummet 9-16. Ændret varighed eller tidsrum kan aftales.

Sted

Undervisning sker altid hos dig/jer, da vi skal have adgang til systemet.

Antal deltagere

Vi anbefaler max 8 deltagere på holdet.