Enfocus PitStop kursus - 100 % målrettet dig
Kursus forespørgsel 70 25 15 85

KursusbeskrivelsePrisPraktiskBeslægtede ydelser

Kursus i Enfocus PitStop

Programversioner: 8 – 9 – 10 – 11 – 12

Dette Enfocus PitStop kursus målrettes, så det passer til dig, hvad enten du er ny eller erfaren PitStop-bruger og uanset, om du har erfaring med fx PDF-redigering i Adobe Acrobat eller laver grafisk arbejde i InDesign.

Udbytte af dit Enfocus PitStop kursus

Enfocus PitStop benyttes eksempelvis til kontrol og redigering af avisannoncer og andre tryksags-PDF’er, og det anvendes i stor udstrækning på aviser, trykkerier, reklamebureauer og andre grafiske produktionsvirksomheder.

Enfocus PitStop er det professionelle værktøj til kontrol og redigering af PDF-filer. Programmet installeres ovenpå Adobe Acrobat og tilføjer et utal af avancerede funktioner, der supplerer og udvider mulighederne i Acrobat.

Dit Enfocus PitStop kursus kan fx indeholde:

Få overblik

Få overblik over brugerfladen, paletterne, værktøjerne og funktionerne – eventuelt suppleret med relevante værktøjer og funktioner i Adobe Acrobat Pro.

Analysér og rediger PDF-filer

Vi ser på Inspector-paletten og Enfocus PitStops mange værktøjer til at analysere og redigere PDF-filer.

Automatiseringsmuligheder

Du kan vælge at få en gennemgang af programmets produktive værktøjer og automatiseringsmuligheder i Global Change-paletten.

Kontrol af PDF-filer i Enfocus PitStop

Lær at kontrollere PDF-filer samt de mange muligheder for at foretage automatiske rettelser i Enfocus PitStop som en integreret del af kontrol-/preflight-processen.

Bearbejdning af PDF-filer

Lær om Enfocus PitStops muligheder for produktiv bearbejdning af PDF-filer med Action Lists samt øvrige værktøjer relateret til PDF-bearbejdning og grafisk produktion. Eksempelvis en introduktion til farvestyring og tekniske forhold i den grafiske produktionsproces.

Underviseren på dit kursus i Enfocus PitStop er:

Case: MetroXPress

Avisen MetroXPress har outsourcet deres produktion, og medarbejderne havde derfor brug for basisviden om preflight og PDF i programmet PitStop. Fire deltog på kurset, hvor de i samarbejde med Intellia desuden lavede en handlingsplan for det daglige work flow.

– Vores dagligdag er blevet nemmere efter kurset, fordi vi fx har fået viden om, hvad diverse fejl betyder, og hvad man skal gøre. Kåre Bjørn Jensen har også andre aviser som kunder, og det er en stor fordel, at han kender arbejdsgangen og udfordringerne på en avis.

Vi havde tidligere brugt Intellia til en andet kursus og pga. den gode support efterfølgende, valgte vi Intellia igen.

Mikkel Ketter, Manager Advertising Services, MetroXPress

Pris

7.000,- pr. kursusdag for en deltager. 500,- pr. efterfølgende deltager på samme kursusdag. Priser er ekskl. moms, men inkl. foranalyse pr. telefon og mail.
Kr. 1.900,- i tillæg ved afholdelse hos Intellia.
Her kan du bestille eller høre om mulige kursusdage.

Klippekort

Hvis du allerede nu ved, at du ønsker mere end ét kursus, kan du spare penge ved at benytte dig af Intellias klippekortløsning.
Ring på tlf. 70 25 15 85 og hør nærmere.

Varighed

1 dags intensiv undervisning i tidsrummet 9-16. Ændret varighed eller tidsrum kan aftales.

Sted

Vi kommer til dig eller besøg os i København, Aarhus eller Horsens.

Antal deltagere

Vi anbefaler max 8 deltagere på holdet.