Målrettet kursus i Adobe InDesign interaktiv
Kursus forespørgsel 70 25 15 85

KursusbeskrivelsePrisPraktiskBeslægtede ydelser

Kursus i InDesign interaktiv

Programversioner: CC

På dette kursus gennemgår vi InDesigns muligheder for at lave interaktive dokumenter. Du lærer blandt andet at lave InDesign dokumenter, der er optimerede til web, tablet og andre skærme. Der er mange interaktive muligheder i InDesign rent teknisk. Efter dit kursus kan du gøre dine kreative ideer til virkelighed, fordi du bliver fortrolig med det tekniske, og du kan præsentere dit dokument på en visuelt spændende og interaktiv måde – direkte fra InDesign. For at deltage på dette kursus i InDesign interaktiv, skal du kende InDesign og have arbejdet med det grundlæggende. Hvis du ikke har det, kan du tage på vores kursus InDesign Grund.

Udbytte af dit kursus i InDesign interaktiv

Måske har du allerede snust til de interaktive muligheder i InDesign? Vi tilpasser dit kursus til præcist dit udgangspunkt og det, du gerne vil lære mere om. Det kunne være:

• Hyperlinks
• Knapper
• Formularfelter
• Animationer
• Visuelt spændende sideskift
• Eksport til Flash, HTML, PDF eller ePub

Underviseren på dit kursus i InDesign interaktiv kan være:

undervisere-intellia-kaare-bjoern-jensen
Kåre Bjørn Jensen

 

 

 

 

 

 

Viden om InDesign interaktiv – fra Intellia til dig

Allerede inden du kommer på kursus i InDesign interaktiv, kan du blive klogere. Værsgo!

InDesign er ikke længere ”blot til tryk”. Mulighederne for interaktive dokumenter og funktioner er blevet udvidet meget i de senere InDesign-versioner. Med InDesigns forskellige paneler er det intuitivt og muligt for dig, der ikke koder, at indsætte interaktive elementer og gøre dokumenter mere levende og spændende.

De traditionelle produktkataloger kan gøres interaktive og gemmes som en interaktiv pdf, der kan indeholde videoklip, links, knapper, lyde, animationer og sågar en færdig formular, som kan bruges til bestillinger af produkter, nyhedsbreve, kontakt m.m.
Definér de ønskede funktioner i InDesign og eksportér dit dokument som en interaktiv pdf, så er det hele klar til brug!

Pris

7.000,- pr. kursusdag for en deltager. 500,- pr. efterfølgende deltager på samme kursusdag. Priser er ekskl. moms, men inkl. foranalyse pr. telefon og mail. Kr. 1.900,- i tillæg ved afholdelse hos Intellia.

Klippekort

Hvis du allerede nu ved, at du ønsker mere end ét kursus, kan du spare penge ved at benytte dig af Intellias klippekortløsning. Ring på tlf. 70 25 15 85 og hør nærmere.

Varighed

1 dags intensiv undervisning i tidsrummet 9-16. Ændret varighed eller tidsrum kan aftales.

Sted

Vi kommer til dig eller besøg os i København, Aarhus eller Horsens.

Antal deltagere

Vi anbefaler max 8 deltagere på holdet.

Andre relevante kurser

Kursus i InDesign iPad-publikationer
Kursus i InDesign eBøger og ePub
Kursus i InDesign Apps
Kursus i InDesign skabeloner
Kursus i InDesign farver og kreativitet
Kursus i InDesign kreativitet og layout
Kursus i InDesign typografi

Konsulentydelser

Intellia kan hjælpe med optimering

Har din virksomhed brug for hjælp til at optimere processer inden for Adobe og medieproduktion? Intellias erfarne konsulenter er behjælpelige med teknisk assistance inden for en række optimeringsydelser.
Læs mere om vores konsulentydelser.

Vores konsulenter står desuden til rådighed med ekspertviden inden for iPads og udvikling af Apps, ligesom vi kan facilitere en kreativ workshop for din afdeling. Kreativ grafisk workshop