Målrettet kursus i Abobe InDesign bruchureproduktion
Kursus forespørgsel 70 25 15 85

KursusbeskrivelsePrisPraktiskBeslægtede ydelser

Kursus i InDesign brochureproduktion

Programversioner: CC

Hvis du layouter mange brochurer, eller hvis du ønsker at komme til det, er dette kursus i brochureproduktion i InDesign som skræddersyet til dig. Du lærer at lave brochurer, der både designmæssigt og teknisk er helt i top.

Dette kursus fokuserer udelukkende på den særlige disciplin, som brochureproduktion i InDesign er. Det handler bl.a. om at få et godt flow gennem siderne og sikre, at din virksomheds budskab træder tydeligt frem i brochuren.

Du kan både tage dette kursus, hvis du er hjemmevandt i InDesign, men ønsker at forbedre dit håndværk ift. brochureproduktion, men også hvis du ikke kender InDesign, men ved, at det præcis er brochurer, du kommer til at beskæftige dig med.

Udbytte af dit kursus i InDesign brochureproduktion

Dit kursus kommer til at indeholde præcis det, du har brug for ud fra dit udgangspunkt og dine ønsker. Det kunne for eksempel være:

• Vælg antal sider og margenforhold
• Lav tillæg til beskæring og mærker
• Disponer tekst, fotos og grafik ned over siderne
• Lav call for action
• Lav PDF klar til tryk

Underviseren på dit kursus i InDesign brochureproduktion kan være:

Chefkonsulent hos Intellia: Kåre Bjørn Jensen
Kåre Bjørn Jensen

Case: inLogic optimerede brochureproduktionen

It-virksomheden inLogic hyrede Intellia til at hjælpe den marketingansvarlige med at udarbejde en køreplan for klargørelse af deres brochurer til web og tryk. Desuden var målet, at hun hurtigt skulle blive selvkørende i InDesign.
– Jeg var lige startet hos inLogic og skulle bruge InDesign i en anden kontekst, end jeg var vant til. Intellias underviser gennemgik systematisk en preflight plan, som jeg stadig bruger som tjekliste, når jeg skal sende brochurer og andet salgsmateriale til tryk og web.
Jeg valgte eneundervisning, fordi jeg havde brug for et intensivt kursus, der var målrettet mine konkrete udfordringer i InDesign. Tidsmæssigt var eneundervisningen en glimrende investering. Vi tog udgangspunkt i en konkret opgave, hvilket gav mig det work flow, der skulle til for at komme sikkert i havn.
Eva Marie Reng-Andersen, marketingansvarlig, inLogic

Pris

7.000,- pr. kursusdag for en deltager. 500,- pr. efterfølgende deltager på samme kursusdag. Priser er ekskl. moms, men inkl. foranalyse pr. telefon og mail.
Kr. 1.900,- i tillæg ved afholdelse hos Intellia.

Klippekort

Hvis du allerede nu ved, at du ønsker mere end ét kursus, kan du spare penge ved at benytte dig af Intellias klippekortløsning.
Ring på tlf. 70 25 15 85 og hør nærmere.

Varighed

1 dags intensiv undervisning i tidsrummet 9-16. Ændret varighed eller tidsrum kan aftales.

Sted

Vi kommer til dig eller besøg os i København, Aarhus eller Horsens.

Antal deltagere

Vi anbefaler max 8 deltagere på holdet.

Andre relevante kurser

Kursus i InDesign katalogproduktion
Kursus i InDesign skabeloner
Kursus i FrameMaker
Kursus i InDesign interaktiv
Kursus i InDesign iPad-publikationer
Kursus i InDesign farver og kreativitet
Kursus i InDesign kreativitet og layout
Kursus i InDesign typografi
Kursus i InDesign farvestyring

Konsulentydelser

Intellia hjælper med optimering

Hvis din virksomhed har brug for hjælp til at optimere processer inden for Adobe og medieproduktion, er Intellias erfarne konsulenter behjælpelige med teknisk assistance inden for en række optimeringsydelser.
Læs mere om vores konsulentydelser.

Vi kan desuden facilitere en kreativ workshop, hvor afdelingen bliver skarp på f.eks. farver, skrifter og former og får inspiration til at gå nye kreative veje.
Kreativ grafisk workshop