Målrettet kursus i Framemaker

Kursus forespørgsel 70 25 15 85

KursusbeskrivelsePrisPraktiskBeslægtede ydelser

FrameMaker kursus – 100 % målrettet til dig

Programversioner: Alle

Dette FrameMaker kursus er for dig, uanset om du er ny eller erfaren FrameMaker-bruger, eller har erfaring med InDesign eller Word.

”Godt, at det tog udgangspunkt i kursistens behov og opgaver… at der var plads til det, som jeg skal bruge programmet til”
Mai-Britt Villadsen, TELE Greenland

 

Udbytte af FrameMaker kursus

Adobe FrameMaker bruges til produktion af manualer, kataloger, fagbøger og andre store, komplicerede dokumenter. FrameMaker har stærke værktøjer til automatisering, håndtering af store dokumenter, generering af indholdsfortegnelse og stikordsregister, strukturerede dokumenter med eller uden brug af XML og et væld af andre funktioner til teknisk dokumentation.

Dit FrameMaker kursus kan fx indeholde:

Få overblik

Få overblik over brugerfladen, paletterne, strukturen og funktionerne – eventuelt ved at fremhæve ligheder og forskelle i ”tankesættet”, når man sammenligner FrameMaker med InDesign eller Word.

Vedligeholdelse

Lær at vedligeholde eksisterende dokumenter samt at oprette nye.

Tekst

Vi gennemgår teksthåndtering i FrameMaker: Paragraph Tags og Character Tags samt de tilhørende paletter og relaterede funktioner (søg & erstat m.fl.).

Tabeller

Lær at håndtere tabeller og de mange værktøjer til dette formål.

Sider

Vi gennemgår siderne: Body / Master / Reference Pages samt anvendelsen af dem.

Grafik

Lær at håndtere tegninger, fotos og anden grafik – dels import af ”færdigt materiale”, dels tilpasning af importeret materiale og dels de indbyggede tegneværktøjer i FrameMaker.

Bøger

Vi gennemgår bogfunktionen og de mange relaterede funktioner, eksempelvis generering af indholdsfortegnelse, stikordsregister mv.

Øvrige funktioner

Lær også om andre relevante funktioner, der kan lette det daglige arbejde, eksempelvis håndtering af fodnoter, farver og PDF-generering fra FrameMaker.

Desuden kan du lære om avancerede funktioner som Variable og Cross-references samt FrameMaker i samspil med de øvrige programmer, dokumenter og processer, som indgår i din dokumenthåndtering.

På dit FrameMaker kursus er din underviser:

undervisere-intellia-kaare-bjoern-jensen
Kåre Bjørn Jensen


Case: FURUNO INS Training Center

FURUNO producerer instrumenter til skibsfart og uddanner søfolk i at bruge disse instrumenter. De benytter Adobe FrameMaker til at lave deres undervisningsmateriale.

– Vi var helt på bar bund, da vi startede på kurset, men Kåre Bjørn Jensen beroligede os med, at vi stadig kunne bruge de programmer, vi var vant til og derefter samle alle dokumenterne i Adobe FrameMaker.

Vores moderselskab i Japan bruger Adobe FrameMaker, så efter kurset kan vi nu arbejde videre på materiale fra dem og omvendt. Desuden kan vi lave PDF’er i Adobe FrameMaker, som kan læses af vores kunder i hele verden.

Vi er meget trygge ved, at Intellia tilbyder support efter kurset og har også benyttet os af det – og fået hurtigt svar hver gang.

Kaspar de Linde, Instructor & Assessor, FURUNO INS Training Center

Pris

8.000,- pr. kursusdag for en deltager. 500,- pr. efterfølgende deltager på samme kursusdag. Priser er ekskl. moms, men inkl. foranalyse pr. telefon og mail samt ubegrænset support efter kurset. Kr. 1.900,- i tillæg ved afholdelse hos Intellia.

Klippekort

Hvis du allerede nu ved, at du ønsker mere end ét kursus, kan du spare penge ved at benytte dig af Intellias klippekortløsning.
Ring på tlf. 70 25 15 85 og hør nærmere.

Varighed

1 dags intensiv undervisning i tidsrummet 9-16. Ændret varighed eller tidsrum kan aftales

Sted

Vi kommer til dig eller besøg os i København, Aarhus eller Horsens.

Antal deltagere

Vi anbefaler max 8 deltagere på holdet.