Målrettet kursus i Adobe Dreamweawer

Kursus forespørgsel 70 25 15 85

KursusbeskrivelsePrisPraktiskBeslægtede ydelser

Kursus i Dreamweaver

Programversioner: CC

Dette Dreamweaver kursus er en blanding af den konkrete betjening af programmet og dets funktioner, kendskab til relevante webteknologier og det grundlæggende designhåndværk. Dit Dreamweaver kursus tilpasses 100% til dit behov og dine ønsker.

Udbytte af dit kursus i Dreamweaver

På dette kursus kan du lære at vedligeholde eksisterende Dreamweaver-baserede websites, og du kan lære at lave nye fra bunden. Du vælger selv, hvor meget du vil lave visuelt og hvor meget, du vil lave på kodeniveau – for i Dreamweaver kan du når som helst skifte mellem de to visninger, og du kan endda opsætte din brugerflade, så du ser dem side om side.

Dine websites fra Dreamweaver vil både kunne bruges på computere, smartphones, tablets og andre enheder.

Vi laver 100% målrettede kurser, hvilket betyder, at vi tilrettelægger kurset efter dine ønsker og behov. Så er du sikker på, at du får den viden og de færdigheder, du skal bruge for at komme godt i mål med din opgave. Du kan få lidt inspiration til, hvad dit Dreamweaver kursus kan indeholde:

HTML – en intro

Selvom Dreamweaver automatisk konverterer dine tekster og grafik til HTML, kan det være fornuftigt at have en smule basal viden om HTML. Kan man gennemskue HTML koden, kan man nemlig lettere rette den, hvis der er ting, der ikke opfører sig, som man havde regnet med på siden.

Sidestruktur

Vi hjælper dig med vejledning i, hvordan du strukturerer opbygningen af et website mest optimalt.

Billeder og grafik

Indsæt fotos, tegninger, logoer og anden grafik på dit website med Dreamweaver.

Layout

Lær at arbejde med layout på dit DreamWeaver kursus. Lær at lave færdige stylesheets og arbejd med designet af disse. Hvis du er interesseret i det håndværk, der ligger til grund for arbejdet med grafisk design og farver, kan vi også lære dig det.

Underviseren på dit kursus i DreamWeaver er:

Chefkonsulent hos Intellia: Kåre Bjørn Jensen
Kåre Bjørn Jensen

Pris

7.000,- pr. kursusdag for en deltager. 500,- pr. efterfølgende deltager på samme kursusdag. Priser er ekskl. moms, men inkl. foranalyse pr. telefon og mail.
Kr. 1.900,- i tillæg ved afholdelse hos Intellia.

Klippekort

Hvis du allerede nu ved, at du ønsker mere end ét kursus, kan du spare penge ved at benytte dig af Intellias klippekortløsning.
Ring på tlf. 70 25 15 85 og hør nærmere.

Varighed

Typisk 2 dage i tidsrummet 9-16. Anden varighed kan aftales.

Sted

Vi kommer til dig eller besøg os i København, Aarhus eller Horsens.

Antal deltagere

Vi anbefaler max 8 deltagere på holdet.