Intellia på Sign and Print-messen

Intellia på Sign and Print-messen

Tak for en god Sign og Print-messe. Det var en fornøjelse at se så mange på vores messestand og rigtig dejligt, at så mange ønskede at høre vores kreative seminarer om InDesign, InCopy, FrameMaker, Photoshop, WordPress samt PDF og farvestyring.

Der var især interessante samtaler i forlængelse af InCopy, og ved brug af dette program er der rigtig meget at hente. Programmet er ikke så velkendt og desværre for det, for der er meget tid at spare ved at bruge programmet til korrekturgange. Ved at linke teksten op i InCopy, ligesom du er vant til at linke billeder op i InDesign, kan du rette teksten af én omgang, opdatere og så er korrekturen klaret. I modsætning til besværlige og tidskrævende arbejdsgange med PDF’er og gule post it-noter. Der er ingen grund til at gøre det sværere, end det er.

FrameMaker havde tilsvarende interesse på messen. Det er et nichepræget program, men indenfor netop teknisk dokumentation er InDesigns tekniske fætter, FrameMaker alletiders. Vi ved, at mere end 100 danske virksomheder bruger FrameMaker. Det er ofte i ingeniørmiljøer og miljøer, hvor programmet er kombineret med CAD-tegninger, manualer osv. og til netop dét formål er FrameMaker et godt alternativ til InDesign. Vi har begge programmer, InDesign og FrameMaker, i vores sortiment og servicerer dig med det, du foretrækker.

Der er også det digitale område, som fylder ganske meget i Intellias forretning, men som blev tonet lidt ned på en messe med temaet ”sign and print”. WordPress er et overflødighedshorn af muligheder indenfor web og i vores verden er det også plugins, andre systemer, grafik, søgemaskineoptimering – fortsæt selv rækken, der er masser af muligheder indenfor web.

Apps fylder meget i de opgaver, vi beskæftiger os med for tiden. Vi valgte, at det ikke skulle været et hovedtema på messen Sign and Print, men vi glæder os til at fortælle jer mere i kommende blogindlæg og nyhedsbreve samt på vores Facebook-side. Apps er virkelig et område med bevægelse i.